*Zgjedhni së paku një fushë për të filtruar ofertat.

Eftalia Holiday Village,
Konaklı, Turkey

Gjendet pranë detit, ky hotel ka një pishinë të hapur, objekte spa dhe Wi-Fi falas. Ajo ofron dhoma me ajër të kondicionuar me TV satelitor dhe...
2 orë
Nga: 24 Tetori
5 Netë
Çmimi: €600

Rixos Premium Hotel,
Macedonia, Ohrid

Vendosur në 405.000 metër katror, ky hotel me 5 yje në Belek përmban 700 metra plazh privat. Hoteli gjithashtu ka një banjë, një palestër dhe...
2 orë e 25 minuta
Nga: 12 Tetori
Një Natë
Çmimi: €1959

J’adore Deluxe Hotel & Spa,
Albania, Dhermi

Hoteli është 5 minuta larg në këmbë nga plazhi. Duke ofruar një qendër spa dhe një zonë plazh privat, J'adore Deluxe Hotel & Spa ndodhet...
1 orë e 45 minuta
Nga: 13 Tetori
7 Netë
Çmimi: €199
made with love a keyboard by crumble.