Rixos Premium Hotel,

2 orë e 25 minuta
Nga: 12 Tetori
Një Natë

Vendosur në 405.000 metër katror, ky hotel me 5 yje në Belek përmban 700 metra plazh privat. Hoteli gjithashtu ka një banjë, një palestër dhe një qendër tregtare.

Duke ofruar pamje simpatike të detit Mesdhe dhe pyll me pemë, të gjitha dhomat e Rixos Premium Belek shfaqin një dekor elegant me orendi moderne. Çdo dhomë është e pajisur me një TV satelit. Të gjitha dhomat në Rixos Premium Belek kanë ballkone private dhe disa gjithashtu kanë një tarracë që ofron pishinë dhe pamje natyrore.

Rixos Premium Hotel përmban shije të lirë të cilat ju mund të shijoni shije të rafinuara të kuzhines italiane, Steakhouse, turke, ndërkombëtare dhe ushqim deti. Ka gjithashtu 8 bare në vend, duke shërbyer kokteje ekzotike, smoothies shëndetshëm dhe verërat e cilësisë së mirë. Për fëmijët, Yummy Restaurant përgatit menutë speciale për drekë.

Çfarë përfshinë ?

Pishinë
WiFi Falas
Parking
Restaurant
Non-smoking Rooms
Bar
Plazh privat
SPA
Çmimi: €1959
made with love a keyboard by crumble.